CiddiGazete- Hakkında çok sayıda "FETÖ iltisakı" ve "terörü finans" iddiasıyla suç duyurusu olan Ankara'nın eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek için FETÖ firarisi Akın İpek, "Gökçek'i cemaatin yöneticisi olarak tanıdım" dedi.

Geçen hafta, FETÖ soruşturması nedeniyle Ankara'da savcılığa ifade veren Melih Gökçek, dikkatleri dağıtmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a hakaretamiz ifadelerle saldırmış ve karşı dava açacağını duyurmuştu.

Melih Gökçek için bugün bir gelişme daha yaşandı. FETÖ etkinliği olan "Türkçe Olimpiyatları"nda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e övgüler yağdıran, sosyal medya hesabından takipçilerini "saygılı olmaları" konusunda uyaran Melih Gökçek için firari Akın İpek, bomba bir iddiada bulundu. İngiltere'de yaşayan, bir dönem AKP ile yakın ilişkili iş insanlarından FETÖ firarisi Akın İpek, "Gökçek'i cemaat yöneticisi olarak tanıdım" dedi.

"CAMBAZA BAK!"

Melih Gökçek, firari Akın İpek'e cevap vermek yerine, yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a saldırarak dikkatleri dağıtmaya çalıştı.

Gökçek, daha da ileri giderek, 31 Mart 2019 seçimlerinde Mansur Yavaş'a oy veren 1 milyon 662 bin 183 seçmene hakaret etti.

Dikkatleri dağıtmak için sokaklardaki tiyatrovari röportajlara sarılan ve Akın İpek'i "es" geçen Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı eleştirip seçmenlere de gönderme yaparak, "Şunu kabul etmek lazım... Mansur'un seçmeni çok şuurlu. Mansur'u seviyor ama tek icraatını bilmiyor..." dedi.