CiddiGazete

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu, Uyumsoft Bilgi Sistemleri A.Ş. ile yaptığı işbirliğiyle dev bir adım attı. 81 il başkanının katılımıyla yapılacak “Genişletilmiş Ekmek Üreticileri ve Fırıncıların e-Faturaya Geçiş Ticari Ortaklık Çalışması” Ankara’da düzenlenecek.

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu, e-Faturaya geçiş ve Ekmek Çalıştayı’nın mesleki gereksinimleri karşılayacak bilimsel bir etkinlik olduğunu belirterek, “Bir yandan vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamaya çalışırken, bir yandan da üreticilerimizin zor ekonomik koşullarda ayakta kalmaları için çaba gösteriyoruz. Uyumsoft bilişim firmasıyla imzalamış olduğumuz iş ortaklığının 81 il başkanımıza tanımını yapacağız, ayrıca üreticilerimizin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerinin tartışılacağı bir çalıştay düzenleyeceğiz” dedi.

81 ilin meslek örgütü başkanlarını bir araya getirecek çalıştay, 25 Aralık Çarşamba günü Ankara SC IN Otel’de saat 08.00’de başlayacak ve gün boyu devam edecek. Çalıştayda açılış konuşmasını Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu yapacak, Uyumsoft  Bilgi Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder de katılımcılara teknolojik bilgi aktaracak. e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye’ye geçiş seminerini ise Uyumsoft Bilgi Sistemleri A.Ş.’den Fatma Akşit verecek.