CİDDİGAZETE

Şarkıcı Haluk Levent, Antalya'da ikisi çocuk dört kişilik bir ailenin 'ölümüne' ilişkin Twitter hesabından dikkati çeken mesajlar paylaştı. Baba Selim Şimşek’in 9 aydır çalışmadığını ve maddi sıkıntı çektiklerini belirten intihar mektubunun ardından sosyal medyada yapılan, “Zavallı adam, onurluymuş" yorumlarına tepki gösteren Haluk Levent, “Orda eşine ve iki yavruya kıymış KATİL bir baba var! Ne olursa olsun bu bir cinayettir” ifadelerini kullandı.

‘KATİL BİR BABA’

Haluk Levent ilk mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Antalya’daki 4 kişilik ölüm babanın elbette geçim kaynağı ile ilgilidir. (Bıraktığı mektuptan anlaşılıyor) Ama baba için “zavallı adam, onurluymuş” gibi kelimeler içimi yaralıyor be dostlar! Orda eşine ve iki yavruya kıymış KATİL bir baba var! Ne olursa olsun bu bir cinayettir.

ELEŞTİRİLERE CEVAP

Haluk Levent, takipçilerinin eleştirileri üzerinde, “Anlıyorum sizi. İki çocuğun yaşam hakkı artık baba’da değildir. 2 can o 2 yavru. Baba güvenini kaybetmiş ise “10 yıl önce bu toplum çok mu güvenliydi ki 2 çocuk yaptı?” sorusunu sordurur insanlara. Ki bu soru da korkunç. Ama çocukların yaşam hakkına kıyan baba da olsa katil’dir.” mesajını paylaştı.

‘TEPKİLER OLSA DA SİLMEYECEĞİM’

Tepkilerin devam etmesi üzerine Haluk Levent şu mesajı paylaştı: “Yazdığımı 20 kez okudum. Tepkiler olsa da silmeyeceğim. Ben her fikri doğru bir adam değilim ki zaten! Sistem insanları intihara sürükleyebilir bu ayrı! Birçoğunuzda hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm. Fakat bu benim fikrim. Masum yavruları öldüren baba benim için katil’dir!

HER ŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR

Haluk Levent olaya ilişkin son mesajında, “Yorumları okudum ve bir şey fark ettim. Antalya’daki ölümler ile ilgili twiti başka biri yazsaydı çok çok daha fazla linç yerdi. Demek ki bana hala kıyamıyorsunuz. Belli ki bir yerlere yalakalık yapma fikrimin olmadığını biliyorsunuz ve bu beni rahatlatıyor. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

OLAY NEYDİ?

İstanbul Fatih'te 4 kardeşin intiharının ardından kahreden bir haber de Antalya’dan geldi. Selim Şimşek (36), eşi Sultan (38), çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar (5) evlerinde ölü bulundu. Ailenin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor.

Polis, evde yaptığı incelemede baba Selim Şimşek'in bıraktığı bir mektup buldu. Şimşek'in, mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" sözlerini kullandığı ifade ediliyor.