CiddiGazete- Devlet Bahçeli'nin hedef gösterdiği Ahbap Derneği'nin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent, "MHP milletvekilleri ve il örgütlerine teşekkür ediyorum. Hiçbir lince maruz bırakmadılar. Demek ki bizim çalışmalarımızı görüyorlar" dedi.

Bahçeli'nin hedef göstermesinin ardından Hürriyet'ten Hande Fırat'a konuşan Levent, "Bu konuda hiçbir şey demeyeceğim. Zaman her şeyin anlaşılması için en güzel ilaçtır" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR LİNCE MARUZ BIRAKMADILAR"

MHP milletvekilleri ve il örgütlerine teşekkür eden Haluk Levent, "MHP milletvekilleri ve il örgütlerine teşekkür ediyorum. Hiçbir lince maruz bırakmadılar. Demek ki bizim çalışmalarımızı görüyorlar. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın kızı Ankara il başkanlığımızı yaptı yıllarca, geçtiğimiz aylarda evlendi. Düğününe gittik. Sevgili Muharrem Varlı ile beraberdim. Hatta ben o düğünde şarkılar söyledim. 'Haluk Abi ben artık evleniyorum beni bağışlar mısın' dedi. 'Ne demek' dedim. Gönüllülük budur, Hilal Varlı bizim değerimizdir" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, MHP'nin grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli'nin Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef göstermesinin ardından sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" ifadelerini kullanmıştı.