CiddiGazete- Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin yaralarını sarmak için bir yandan canla başla çalışmayı sürdüren Ahbap Derneği’nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent bir yandan da kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veriyor.

Haluk Levent, son olarak manken ve sunucu Deniz Akkaya’nın; kara para aklamak ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlar nedeniyle Türkiye ve ABD tarafından hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkartılan, 20 Haziran 2021’de Avusturya’da tutuklanan ve 16 Temmuz 2022’de ABD’ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz’ın parasının Ahbap Derneği üzerinden aklandığı iddiasına, Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

Haluk Levent’in paylaştığı mesajlar şöyle:

1) Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsap hatlarımız çığlık çığlığa. Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum. Zamana yazık değil mi?

2) Sayın Cumhurbaşkanımızla da fotoğrafı olan Sezgin Baran Korkmaz’ın bütün parasını Ahbap üzerinden akladığımı yazıyor Deniz Akkaya. Yahu bu devletin denetimcileri, MASAK’ı, istihbaratı yarım akıllı mı? Siz biliyorsunuz da onlar bilmiyor!

3) Bu sayfada 7 yıldır heyyooo deyip menemen yapıyorum, pasta yapıyorum, evlerde günümü geçiriyorum dayanışma adına. Bir gün Sezgin Baran aradı. Şirketimizin gecesine çıkar mısın dedi. Kaç lira olur dedi. Ben de ben para almayayım sen 5 ailenin tüm sıkıntılarını çöz dedim! Çözdü.

4) Önce olmaz demişti. Sonra sorunları çözdü. Ve aşağıda isimleri bulunan ailelerin tüm masraflarını ödedi. Ben de sözümü tuttum ve konsere çıktım. Eğer ki konser faturam çıkarsa şimdi rezil rüsva olmaya hazırım.

5) Aileler ve Sezgin Baran’ın onlara yaptığı ödemeler:

Hacı Karagözoğlu ailesi

Fesih Araz (3 aylık simit satın alındı)

Kars’ın köyünden Meydan Ali Demirel’in 2 kızının yıllık yurt ücreti

Ağrı’da yatağa bağımlı Bertar’a hasta yatağı

İstismara uğrayan D’nin 1 yıllık okul ücreti

6) İşte bunlardan dolayı konseri verdim, orkestra parası dahi almadım. Şimdi ben bu konularla ilgilenmeyeyim diyorum, diyorum da olmuyor. Binlerce gönüllü var yanımda ve haber siteleri hemen haber yapıyor. İçim acıyor. Ve depremzedeler ile uğraşacağıma cevap veriyorum ha bire.

7) Tekrar ediyorum! Karalayın, bağırın, isyan edin, iftira atın. Yemin ederim kabulüm. Ama şimdi değil ya şimdi değil!!

Ve Deniz Akkaya. 5 milyonluk tazminat davası açıp depremzedelere kullanacağım. Mahkemenin takdiri kaç lira ise artık. Sonuçta zaten mahkum olacaksın. Ayıptır.