CiddiGazete- AKP ve MHP ile birlikte Cumhur İttifakı'nı oluşturan Hizbullah patentli Hüdapar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin okullarında "Kürtçülük" propogandası yapmaya başladı.

Hüdapar'ın Batman'dan belediye başkanı adayı gösterdiği Serkan Ramanlı, Kürtçe seçmeli derse ilginin az olması nedeniyle "Ana dilimi seçiyorum" kampanyası başlattı.

Kurultayda imza yalanı Kurultayda imza yalanı

Rezil22Cumhuriyet'e "Darbe" diyen Hüdapar milletvekili Serkan Ramanlı, Cumhuriyet Ortaokulu'nda Kürtçe dersi verdi.

Hüdapar Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ramanlı, geçen hafta katıldığı bir panelde Cumhuriyetin ilanını hedef alarak, "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtlerdi" diyerek halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunu işlemişti.

Rezil11Ramanlı, TOKİ Kazım Karabekir ve Cumhuriyet Ortaokulu yöneticileriyle görüştü.

DEVLET OKULLARINI GEZDİ

Serkan Ramanlı bu kez de Batman’daki devlet okullarını gezip Kürtçe dersi için propaganda yaptı. Ramanlı, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için 12 Şubat'a kadar sürecek seçmeli ders başvurusunda Kürtçenin seçilmesini istedi. Serkan Ramanlı, Hüdapar Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ile birlikte Batman'daki TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu'na ve Cumhuriyet Ortaokulu'na giderek okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü.

Bir sınıfa "Mevsimlerin Kürtçe isimleri" konusunda ders de veren Ramanlı, bölge halkına da "Çocuklarımıza Kürtçeyi sevdirip öğretelim" dedi. AKP listesinden milletvekili olan Ramanlı, Kürtçe ders verdiği okulun bahçesinde Kürtçe konuşup bir video da çekti ve sosyal medya hesabından Türkçe alt yazı ile yayımladı. Ramanlı "Dilimize sahip çıkmalı, dilimizi çocuklarımıza öğretmeliyiz. Bu hepimizin ortak görevidir" ifadelerini kullandı.

Rezil33SINIFTA MEVSİMLERİ KÜRTÇE ANLATTI

Devlet ortaokullarını ziyaret eden Ramanlı sınıfa girip "Mevsimlerin Kürtçe isimleri" konusunda ders verdi.

Genel seçimlere AKP listesinden girerek Batman Milletvekili olan Serkan Ramanlı, Diyarbakır'da bir caddeye vatan haini Şeyh Sait'in adının verilmesinin ardından başlayan tartışmalardaki çıkışı ile tepki toplamıştı.

VATAN HAİNİ ŞEYH SAİT'İN HAYRANI!

Ramanlı, 1925'te devlete karşı isyan çıkaran ve yakalanıp idam edilen İngiliz yanlısı Şeyh Sait için TBMM'de düzenlediği basın toplantısında "Bir İslam kahramanıdır. Peygamber soyundan gelir. Şeyh Said'in asaletinin zekatı bütün milletvekillerine yeter" demişti.

Ramanlı, Şeyh Said hakkında idam kararı veren İstiklal Mahkemesi üyeleri için de "İngilizlere benziyorlardı" açıklaması yapmıştı. Serkan Ramanlı, Batman Gercüş'te adı domuz bağı ve villaların bahçelerine gömülen cesetlerle anılan Hizbullah'a destek veren Hibizbini aşireti üyelerinin köylerini de ziyaret etmişti. Hizbullah'ın kurucusu olarak kabul edilen ve İstanbul Beykoz'da polisle girdiği çatışmada öldürülen Hüseyin Velioğlu'nun bağlı olduğu aşiret olarak bilinen Habizbini, Ramanlı'ya destek vereceğini açıklamıştı.