CiddiGazete- 2007 yılında Şalpazarı İlçe Müftülüğünde görevli imam-hatip olarak memuriyet hayatına başlayan Murat Ayaz (51), Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne getirildi.

Murat Ayaz, atamasını sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: "Bugün itibari ile yeni görev yerim Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bu görevi ve sorumluğu bize yükleyen devlet büyüklerime teşekkürlerimi arz ediyorum. Hayatta olanların görevi yaşamak ve yaşatmaktır. Rabbim yaşamak ve yaşatmak nasip etsin." ifadeleriyle duyurdu.

7 yıldır İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini yerine getiren Ahmet Karaçoban da, aynı ilçedeki Gençlik Merkezi'ne müdür yapıldı.

"İMAMLAR NAMAZ KILDIRSIN"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu atamaya tepki gösterdi. Diyanetin her yıl binlerce imam kadrosu açtığına dikkat çeken Çakıroğlu, "Her kurumda aynı şeyler yaşanıyor. Benden olsun bizden olsun anlayışı. İmamlar eğitimini aldığı işi yapsın. Beden eğitimi mezunu olan biri de gitsin camide imamlık yapsın o zaman" dedi.