CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 2018 yılında kurduğu ve adından başka hiç bir etkinliği olmayan 120 kişilik "Yüksek İstişare Kurulu"nda yer alan Fatin Rüştü Ongun isimli iş insanı, 288 delegeden imza topladığını ve partiyi "olağanüstü genel kurul"a taşıyacağını iddia etti.

Daha önce de "Sabah TV YouTube" kanalında İyi Parti aleyhine konuşturulan Ongun, yaklaşan seçim öncesi bu kez Sabah Gazetesi'nde "haber" oldu!

Medyada İyi Parti'yi en doğru analiz eden ve kulis bilgilerine en hızlı ulaşan yayın organı olan CiddiGazete, daha önceki "isyanlar"da olduğu gibi Fatin Rüştü Ongun'un noter imzalı 288 üst kurul delege imzasına ulaşmasının imkansız olduğunu öğrendi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan siyasi gerçeklikten uzak haber şöyle:

"Parti içinde aykırı düşünceler çoğalırken, Daha İyiler isimli oluşum Meral Akşener ve parti yönetimine karşı harekete geçti.

288 ÜST DELEGE İMZASI TOPLANDI

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Daha İyiler Grubu Sözcüsü Fatin Rüştü Ongun, 288 üst delege imzasının noter tasdikli şekilde toplandığını duyurdu. Ongun, seçim sonucu ne olursa olsun kurultaya gidileceğini söyledi.

"HESAP ZAMANI YAKLAŞIYOR"

Zafer Partisi'nden ittifak açıklaması Zafer Partisi'nden ittifak açıklaması

Ongun, Anadolu'da gezdiklerini, partililerin umutsuzluklarını gördüklerimi belirterek Meral Akşener ve yönetime seslendi, 'Bu kadar kötü yönetilen bir partide hesap sorulacağı zaman da gelecek' dedi."