CiddiGazete- İyi Parti'den 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'e davet gittiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

İyi Parti eski Kurucular Kurulu Üyesi ve Yozgat Milletvekili Adayı Seyit Yücel, eski partisine sitem ettiği paylaşımında ilginç bir iddiayı gündeme getirdi.

Zafer Partisi Genel Muhasibi Seyit Yücel, olaylı kongreye atıf yaptığı Twitter mesajında, "Otel lobilerinde hazırlanan listelerle bizim saf dışı bırakıldığımız kongrede, Hayrünnisa hanıma davet gitmiş. Yakışır..." ifadelerini kullandı.

"SALON TÜRKÇÜSÜ"YLE İLGİNÇ DİYALOG

Seyit Yücel'in paylaşımına takipçilerinden çok sayıda cevap geldi. Destek verenlerin yanısıra eleştirel yorumların da yer aldığı paylaşıma, "Salon Türkçüsü" isimli sosyal medya kullanıcısı şöyle cevap verdi: "Başkanım siz yeni parti kurmadınız mı? İçip içip eski sevgilisinin kapısına dayanan genç ergenler gibi ikide bir eski partinize laf atıp durmayın. Yapacaklarınızı anlatın başkanım, bırakın geçmişi..."

SEYİT YÜCEL: KAFASINA VURMAK LAZIM

"Salon Türkçüsü"ne cevap veren Seyit Yücel, "Benzetmeniz şık olmamış. Kimsenin kapısına dayandığımız yok. Siyasette bazı hesapların görülmesi için bazı hatırlatmalar önemlidir. Ama ikiyüzlü siyaseti her denk geldiğinde birilerinin kafasına vurmak gerekir" dedi.

İŞTE DİĞER DİYALOGLAR:

SEYİT YÜCEL: Güzel kardeşim edepli olmanızda fayda var.

SALON TÜRKÇÜSÜ: Edepte bir problem yok; teşbihte hata olmaz. Siz siyaset yapıyorsunuz Seyit başkan, bundan bile alınırsanız vay halimize... Hocama ve diğer arkadaşlara, MHP kongre sürecinde diğer siyasetçilere yazdıklarımı sorarsanız çok hafif bir eleştiri ile geçtiğimi anlarsınız.