CiddiGazete- İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavaklıdere Mahallesi'nde bir ahırın kumarhane olarak işletildiğini belirledi.

Teknik ve fiziki takip başlatan jandarma, ormanlık alan içerisindeki kumarhaneye "Sabri Abi" adı verilen bir operasyon gerçekleştirdi.

Jandarma ekiplerini gören kumarbazlar, ormanlık alana kaçmaya çalıştı. Operasyon öncesi kumarhane çevresini abluka altına alan ekipler, kaçan şahısları ormanlık alanda yakaladı.

MASALARIN ALTINA SAKLANDILAR

Kumarhanede yapılan incelemede, çok sayıda pul, tombala kağıdı, rakamların çekildiği makine ve dev ekranlar ele geçirildi. Baskında suçüstü yakalanan kişiler, görüntülenmemek için masaların altına saklandılar.

DEVLETİN KASASI DOLDU

Yapılan operasyonda kumar oynarken suçüstü yakalanan 60 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve kumar oynama suçundan 288 bin 300 lira para cezası kesilirken, üç kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

Öte yandan, kumarhaneye çevrilen ahırda, senaryosunu Şafak Sezer'in yazıp yönettiği "Kolpaçino" filminden görsellerin duvarlara asıldığı görüldü. Filmde Aydemir Akbaş, "Sabri Abi" rolünü canlandırmıştı.