CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkan Aday Adayı Koray Aydın, dün akşam katıldığı canlı yayında CHP'li iki büyükşehir belediyesine yaptığı güzellemelerle parti tabanının tepkisini çekti.

İyi Parti'nin seçimlere kendi isim ve amblemiyle katılmasını "siyasi suç" gibi gösterip Meral Akşener'e fatura çıkartan Koray Aydın, kurultaya profesyonel destek alarak hazırlanmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İbrahim Özkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde de Adnan Beker, Ümit Dikbayır ve Yüksel Arslan üçlüsüyle irtibatlı olan Koray Aydın, çalıştığı anket şirketi üzerinden üst kurul delegelerine telefon açtırdı.

"İRADEMİ KİMSE GASP EDEMEZ"

İyi Parti Kadın Politikaları Bölge Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Dilruba Oğulcuklu, Ankara kodlu bir telefondan arandığını ve kurultayda oyunu kime vereceği yönünde soruya muhatap kaldığını söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "sıkıştırma" operasyonuna tepki gösteren Oğulcuklu, "İrademi kimse gasp edemez" dedi. Dilruba Oğulcuklu'nun paylaşımı şöyle:

Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu

- Biraz önce Ankara kodlu bir numaradan arandım. Sözde yapılan bir anket! Genel başkan olarak kimi görmek istersiniz diye soruyor; şu kişiyse 1, diğeriyse 2, öbürüyse 3'ü tuşlayın...

- Bu yoklamayı hangi aday ya da kim yaptırıyorsa büyük ayıp ediyor.

- Ben bir üst kurul delegesi olarak oyumu partimin geleceği, düzelmesi ve üyelerimizin de üzülmeyeceğini düşündüğüm şekilde karar verip kullanacağım.

- Bu oy sadece benim değil, partimin geleceği olacak.

- Benim fikrimi hiç bir kimse değiştiremez ya da benim irademi kimse gasp edemez, sorgulayamaz, satın alamaz (şahsi vaatler beni ilgilendirmiyor).

- Yapmayın, artık bizi daha fazla girdaba sokmayın. YAPMAYIN!

ANKETİ KİM YAPTIRIYOR?

CiddiGazete.com, anket çalışmasını Koray Aydın'a destek veren ekibin yaptırdığını öğrendi.