CİDDİGAZETE

PİAR Araştırma Şirketi Başkanı Kadir Atalay, katıldığı canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atalay, AKP'yi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde hezimet beklediğini belirterek, "Anket şirketlerinin yanlış yönlendirmesi sonucunda Mehmet Özhaseki aday gösterildi. Ankara'da Özhaseki'ye yoğun bir talep yok. MHP seçmeninin yüzde 40'ı, AKP seçmeninin yüzde 13'ü Mansur Yavaş'a destek veriyor" ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki bugün Bala'da seçim ofisinin açılışını yaptı. Özhaseki'yle birlikte kurdelayı, otomobil kaçakçılığı suçundan mahkumiyeti olduğu için teknik direktörlük yapamayan ve ticaretle uğraşan eski milli futbolcu Tanju Çolak kesti.

'BİZDE ZERRE MİKTARI YALAN OLMAZ'

MHP Bala İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Özhaseki, "Ne yapacaksak onu söylüyoruz. Zerre miktarı yalan olmaz. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimde ne söylediysem yaptım" dedi

Özhaseki, Bala'daki programları kapsamında MHP Bala İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Afşar Mahallesi'ne geçen Özhaseki, partisinin temsilciliği önünde vatandaşlara hitap etti.

"NE YAPACAKSAK ONU SÖYLÜYORUZ"

Projelerine değinen Özhaseki, "Yapabileceklerimizi söylemeye gayret ediyoruz. Ne yapacaksak onu söylüyoruz. Zerre miktarı yalan olmaz. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimde ne söylediysem yaptım" ifadelerini kullandı.

Afşar Mahallesi'ndeki yol sorununa işaret eden Özhaseki, "Burada asfalt sorunu var. İlk işimizden birisi buranın yol sorununu çözmek olacak. Her sene bir iki defa gelip ne istiyorsanız, buradan gelen talepleri de sonuna kadar takip edeceğiz" diye konuştu.

Mehmet Özhaseki'nin geçmişte ülkücü olduğuna dair yaptığı açıklamalar, o dönem Ankara'da yaşayan ülkücüler tarafından yalanlanmıştı.