CiddiGazete- Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, tedavi gördüğü hastanede entübe edildi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaşıp kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede şah damarının tıkalı olduğu anlaşılınca apar topar ameliyata alınan Metin Uca'nın 15 Kasım sabahı taburcu olması bekleniyordu.

Ancak Uca'nın acil bir operasyon sonrası oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildiği açıklandı. Açıklamayı Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara yaptı.

Baykara’nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Nuri Alço Ankara'ya sevk edildi Nuri Alço Ankara'ya sevk edildi

"Sevgili dostlarımız, sevenlerimiz Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca'nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; 'umudu kaybetmemek' Umudu kaybetmeyeceğiz."