CiddiGazete- MHP'de dokuz yıl il başkanlığı yapan Aydın Ünlü'nün görevden alınmasının ardından yerine Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt atanmıştı. Yaklaşık bir yıldır il başkanlığı koltuğunda oturan Yunus Emre Kurt, geçtiğimiz aylarda il yönetim kurulu listesinde değişikliğe gitmişti. Yunus Emre Kurt'un her iki yönetim kurulu listesinde de yer alan Fatih Durmuş, görevinden istifa etti. AR-GE'den sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulunan Fatih Durmuş'un il başkanı Yunus Emre Kurt ile fikir ayrılığı nedeniyle istifa ettiği öne sürüldü.

İL BAŞKANININ YARDIMCILARI DA İSTİFA ETTİ

MHP'deki tek istifa il yönetim kurulu üyesi Fatih Durmuş'la sınırlı kalmadı. İl başkanı Yunus Emre Kurt'un göreve geldiği günden beri sekreterliğini ve fotoğrafçılığını yapan İshak Güner ile Alp Gökçe de yine fikir ayrılıkları nedeniyle partideki görevlerinden ayrıldı.

kurt

AKP'NİN TEŞEKKÜRÜNÜ SEMİH YALÇIN'A DUYURDU!

Öte yandan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama törenindeki gayretinden dolayı AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduğunu duyurdu. Kurt, paylaşımına Teşkilatlardan Sorumlu Semih Yalçın'ı da etiketleyerek şu ifadeleri kullandı: Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş teşkilatımızı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanımızı karşıladığımız programda gösterdiğimiz yoğun katılım ve yüksek işbirliği için teşekkürlerini iletti. Bizim için Cumhur İttifakı vatan ittifakıdır.