CiddiGazete- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Selim Sertel, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u desteklemek için sahaya ineceklerini söyledi.

Selim Sertel, MHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Devlet Bahçeli'nin talimatı ile İstanbul'da yerel seçim çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

“Murat Kurum’un tüm mesaisini çalışkanlığı, enerjisi ve birikimiyle 16 milyona hizmet etmeye vakfedeceğine olan inancımız tamdır” diyen Sertel özetle şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak Cumhur İttifakı yerel seçim çalışmalarımız için kollarımızı sıvadık. Sahaya çıkıp sokak sokak, ev ev dolaşarak yüksek bir konsantrasyon ve azimle İstanbul’umuzu yeniden kazanma aşkı ve şevkiyle çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Polemik siyasetine girmeden, çatışma ve gerginliklere müsamaha göstermeden kıymetli seçmenlerimizle iletişim kurup buluşacağız. İstanbul’umuzun yıkım ve tahribatını engelleyerek her alanda köklü dönüşüme şahit olacağız. Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik, ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla çalışıp hayal değil gerçekleri ve reçeteyi göstererek kazanacağız.

İstanbul’u bu tembel ve işgörmez zihniyetten kurtarmak adına beyanımız şudur: İstanbul Allah’ın izniyle, milletimizin ferasetiyle muradına kavuşacaktır. Kararlılığımız, inancımız, imanımız ve coşkumuz ile birlikte hizmetlerimiz yeni Türk yüz yılına yakışır bir şekilde olacaktır.”

MHP İstanbul İl Başkanı Selim Sertel, deprem ile ilgili bir soruya Murat Kurum’un kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda tecrübeli olduğunu belirterek, “Sayın Murat Kurum dönüşümün reçetesidir, bunu böyle bilelim” cevabını verdi.