CiddiGazete- MHP Merkez Yönetim Kurulu'na seçilen Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül'ün yerine Grup Başkan Vekilliği görevine MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç atandı.

İLK KADIN GRUP BAŞKAN VEKİLİ

"MHP tarihindeki ilk kadın grup başkan vekiliyim" diyen Filiz Kılıç, "Bu benim için ayrı bir gurur ve onur vesilesi. Çok mutluyum. Türk siyasetinde kadının çok daha ön planda olması ve aktif rol almasını istediğimiz dönemde sayın genel başkanımızın da böyle düşünerek beni bu göreve layık görmesini, hem partimiz hem şahsım hem de Türk siyaseti açısından manidar ve önemli buluyorum.

Bundan sonra da partimizin politikaları doğrultusunda katılımcı, paylaşımcı, Türk siyasetinde daha etkin rol alarak elimden gelen gayreti göstereceğim. İyi olacağı, başarılı olacağım kanaatindeyim. Beni bu göreve layık gördüğü için sayın genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zafer Partisi'nden ittifak açıklaması Zafer Partisi'nden ittifak açıklaması

Öte yandan MHP'de Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un atanması dikkati çekmişti.