CİDDİGAZETE/özel

Dün sabaha karşı hayatını kaybeden ülkücü camianın "Dede Korkut"u Ozan Arif, cumartesi günü Samsun'da düzenlenecek cenaze töreniyle ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Cenaze töreni için ailesine ricada bulunan ülkücüler, özellikle Avustralya'dan ve ABD'den gelecek arkadaşlarının ulaşımla ilgili sorun yaşadıklarını, bu nedenle özel uçaklar tutulduğunu, törenin cumartesi günü yapılmasını talep ettiler.

Sevenleriyle vedalaşması için ülkücülerden gelen talebi olumlu karşılayan Ozan Arif'in ailesi, çarşamba günü sabah vefat etmesine rağmen, Ozan'ın cumartesi günü defnedilmesini kabul etti.

ÜLKÜCÜLERİN KALBİ SAMSUN'DA ATACAK

Bu çerçevede, Türkiye'nin 81 vilayetinden Samsun'daki cenaze töreni için organizasyonlar yapılmaya başlandı.

Ozan Arif'le sağlığında sık görüşen ve dostlukları eski yıllara dayanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, dava arkadaşına son görevini yapmak için Cumartesi günü Samsun'a gidecek.

Ankara'daki "Mansur Yavaş gönüllüleri" de kafile olarak Samsun'a gitmek istediklerini Yavaş'a bildirince, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı talebe duyarsız kalmadı.

Mansur Yavaş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'ni yöneten Başbuğ Alparslan Türkeş'in doktoru Selim Kaptanoğlu, organizasyonu yapmakla görevlendirildi.

Dr. Kaptanoğlu'nun yaptığı organizasyonla yaklaşık 500 "Mansur Yavaş Gönüllüsü", cumartesi günü Mansur Yavaş'la birlikte Samsun'da olacak.

Ozan Arif'in cenaze namazı, öğle namazını müteakip Cumartesi günü Samsun Büyük Cami'de kılınacak.

CİDDİGAZETE UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİRİN, DÜNYANIN HABERİ CEBİNİZE GELSİN.