CiddiGazete- Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden Mustafa Çalık, sosyal medyada kapıştığı Orhan Kavuncu'ya yarına kadar "özür" mühleti verdi.

Çalık, Orhan Kavuncu'ya, "Yazdığınız o tweeti silecek ve benden yine tweet'le, hiç kıvırmadan özür dileyeceksiniz! Aksi takdirde, bilesiniz ki, insan içine çıkamayacağınız bir karşılık alacaksınız!" dedi.

İşte Dr. Mustafa Çalık'ın son sosyal medya paylaşımları:

ORHAN KAVUNCU;

1) Sizi olabildiğince sakınarak yazdığım tivite, E. Altaylı gibi bir pisliği savunmak uğruna, aslâ haddiniz olamıyacak bir üslûpla ve benim "şahsiyet"imi mîzana koymaya kalkarak fevkalade TERBİYESİZCE bir mukabelede bulunmuşsunuz. Bunu yeni, daha dün farkettim.

2) Ne var ki, dün köyümde işlenen bir cinâyet (akrabamdan birinin, yine akrabamdan bir başkasını vurması) sebebiyle sizin RT ettiğim tivitinizle meşgûl olamadım. Şimdi ise elin günün içinde her şeyi ortalara dökmemek için size bir fırsat ve yarın öğlene kadar da mühlet veriyorum.

3) Yazdığınız o tiviti silecek ve benden yine tivit'le, hiç kıvırmadan özür dileyeceksiniz! Aksi takdirde, bilesiniz ki, insan içine çıkamıyacağınız bir karşılık alacaksınız! (Gerçi belli olmaz, daha neler oldu da siz yine sokağa çıkıp her gördüğünüze sırıtarak gezip yürüdünüz.)

İŞTE ÇALIK VE KAVUNCU ARASINDA GERGİNLİK YARATAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI: