CiddiGazete- İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, bugün TBMM'deki makamında saldırıya uğradı. Atatürk'e ağır hakaretler ettiği için hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve TBMM'ye soru önergesi verdiği Orman Bakanlığı eski çalışanı Said Dağdaş, "hesap sormak" için Yasin Öztürk'ün odasına daldı.

ÖNCE SAĞLIK BİRİMİNE GÖTÜRÜLDÜ

Sert ifadeler ve hakaretamiz sözlerle Yasin Öztürk'ün üzerine yürüyen Said Dağdaş, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yasin Öztürk, saldırganı makamında etkisiz hale getirirken, daha sonra danışmanları olaya müdahil oldu. Dağdaş önce TBMM'deki sağlık birimine, ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

RESMEN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Kendisi de Denizlili olan sosyal medya fenomeni ve yazar Ömer Turan, saldırı olayını Twitter hesabından değerlendirdi. Milletvekili Yasin Öztürk'e değil, saldırgan Said Dağdaş'a "geçmiş olsun" diyen Turan şu ifadeleri kullandı: "Allah akıl diye bir şey vermiş. Hiç hilal bıyıklı bir Bozkurta saldırılır mı? Üstelik Çivril-Alanköylü. Resmen intihar girişimi. Saldırıya uğrayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Oztürk'e değil, saldırgana geçmiş olsun diyoruz."