CiddiGazete- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün attığı 50 twitte, 1 Kasım 2020'de ölen AKP eski milletvekili Burhan Kuzu'nun yasadışı ilişkilerini anlattı.

Sedat Peker, kendisinin de dahil olduğu ilişkiler yumağı hakkında ifşaatta bulunurken, Burhan Kuzu'yla birlikte çalışan İranlı uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti'nin bir dönem "flört" hayatı yaşadığı Aliye Uzun ismini de gündeme getirdi.

"Danışmanlık" yaptığını iddia eden Aliye Uzun, kendi adına açtığı internet sitesinde, AKP çevreleriyle yakın ilişki içinde olduğunu göstermek için fotoğraf albümü oluşturdu.

Uzun'un AKP'liler'in yanısıra, Beştepe'deki bir törende Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin de yanına giderek fotoğraf çektirdiği, bunu da internet sitesinde yayınladığı görüldü. Öte yandan Aliye Uzun'un albümüne, Burhan Kuzu ve Zintaşti'yle olan fotoğraflarını koymaması dikkat çekti.

İŞTE ALİYE UZUN'UN ALBÜMÜNDEN FOTOĞRAFLAR:

Şüpheli ilişkileriyle dikkat çeken Aliye Uzun'un, kendi sitesinde kendi anlatımıyla hayatı şöyle:

KISACA ALİYE UZUN KİMDİR ?

1979 yılında Ankara'da doğdum.

2004 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Teknolojileri bölümünden Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisi olarak mezun oldum.

2014 yılında Londra St. Giles Scholl'da İngilizce eğitimi aldım. Bir dönem Londra'da yaşadım.

2009-2017 yolları arasında yayıncılık yaptım. Aliyes Magazine ve Business Woman dergilerim tüm Türkiye'de ve KKTC'de satıldı. Yaysat ve Turkuaz dağıtım firmaları ile çalıştım.

Yayıncılığını yaptığım için iş dünyası, dünya siyasi yöneticileri ve çeşitli sektörlerin ileri gelenleri ve yöneticileri ile tanışma fırsatım oldu. Zaman içerisinde yayıncılık hayatım uluslararası danışmanlık sektörüne kaydı.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Latin Amerika, Afrika ve birçok yurtdışı ticari gezilerine katılma firsatı buldum. Araştırma ve iş geliştirme temalı birçok ziyaretlerde bulundum. Daha sonra TİM ve birçok dernekle birlikte ziyaretlere katıldım ve araştırmalar yapma fırsatı buldum.

Latin Amerika, USA, Afrika’da 15 ülke, Ortadoğunun hemen hemen tüm bölgeleri, Güney Kore, Avrupa'da birçok ülkeye ticari danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Türkiye'de ve dünyada üst mevkilerde olan birçok büyük firmanın referansları arasındayız.

Birçok firma ve holdinge iş geliştirme ve yurtdışı fırsatları üzerine danışmanlık yapmaktayım. Asıl amacım ise Türkiye ile iş birliklerini geliştirip hem Türkiye'nin, hem de bize ihtiyacı olan mağdur ülkelerin kalkınmasını sağlamak üzere çalışmalar yapmaktır.