CİDDİGAZETE

Habertürk TV’de “Türkiye’nin Nabzı” programına katılan AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye gazeteci Sevilay Yılman, Kayseri’de FETÖ’den tutuklu olanların, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e ziyarete Mehmet Özhaseki tarafından götürüldükleri şeklindeki ifadelerini sordu.

Mehmet Özhaseki Özhaseki bu soruya, “Her ifadeye gittiklerinde ‘Haseki’nin adını verin’ diyorlar. Ben birilerini alıp, Pensilvanya’ya götüreceğim ve duyulmayacak, böyle bir şey olabilir mi?” şeklinde cevap verdi.

Sevilay Yılman, Mehmet Özhaseki'ye Fethullah Gülen’i ziyaret için Pensilvanya’ya hiç gidip-gitmediğini sordu. Özhaseki'nin cevabı ise “Hayır hiçbir işim olmadı. Yemin mi edeyim, Kuran’ı mı getireyim” dedi.

KERİM YILMAZ MEKTUBU YAYINLADI

Mehmet Özhaseki'nin Pensilvanya'ya hiç gitmediğini söylemesinden sonra emekli hakim Kerim Yılmaz, sosyal medya hesabından bir belge paylaştı. Kerim Yılmaz, “Pensilvanya’ya uçak dolusu işadamı götürüp hepsinin başını yakan; Boydak’ın ifadesiyle bizi O götürdü ama şimdi biz parmaklık arkasından bakıyoruz o bakan dediği Özhaseki, geçen gün gidişini inkar etmişti ya; bak şu mektuba” mesajını yazdı ve Mehmet Özhaseki’nin Mahmut Yeter’e yazdığı mektubu paylaştı.

MEHMET ÖZHASEKİ'NİN MUMU SÖNDÜ!

Kerim Yılmaz'ın paylaştığı mektupta, ABD’de bulunduğu süre içinde programın başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için çalışan Mahmut Yeter’e teşekkür ediyor ve kendisini Kayseri de ağırlamak istediği ifadeleri dikkat çekiyor.

Mektubun yayınlanmasının ardından iki gündür suskunluğunu koruyan Mehmet Özhaseki'nin nasıl bir savunma yapacağı merak ediliyor.