CiddiGazete- AKP'den ihraç edilen eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Pelin Gündeş, sahibi olduğu "Mercedes" marka aracına ait plakanın, kablo hırsızlığı olayına karıştığının söylendiğini belirtti.

"ULUS'TAKİ VİLLAMDAN KALKIP, SİYAH MERCEDES'İMLE KABLO ÇALMAYA GİDER MİYİM?"

Polis tarafından arandığını belirten Gündeş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Az önce polis tarafından arandım ve İçerenköy'de PTT'nin kablolarını benim plakama sahip aracın çaldığını söylediler. Sizce bu soğukta Ulus'ta villamdan kalkıp siyah Mercedes'imle İçerenköy'de kablo çalmaya gidebileceğim iddiası mantıklı mı?" Pelin Gündeş paylaşımına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketledi.

"SABAH SOSYETEDEN BİR ARKADAŞLA KURUÇEŞME'YE YEMEĞE BİLE GİTMEDİM"

Pelin Güneş, halası ve sosyeteden bir arkadaşıyla Boğaz'a yemeğe bile gitmediğini vurguladığı ikinci paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

Sabah halam ve sosyeteden bir arkadaşı hadi Boğaz’a Kuruçeşme’ye yemeğe gidelim dediler. Ona bile gidemedim. Sınav haftasındayım. Haftaya Ceza Muhakemesi, Deniz Ticaret Hukuku, Milletlerarası Özel Hukuk sınavlarım var. Lütfen beni seviyorsanız bırakın çalışayım.

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Eski AKP'li Pelin Gündeş, bir süre sonra tweetlerini sildi.

BU PAYLAŞIMI DA SİLECEK Mİ?

Gündeş, konuyla ilgili sildiği iki tweetin ardından 3. kez paylaşım yaptı. Kedisiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşımına ekleyen eski vekil, "Biraz önce Etiler Polis Karakolundan evime geldim. Plakamı kopyalayan ne idüğü belirsiz bir hayırsız elektrik kablosu çalmış. Üç saatim bu saçma sapan işle geçti. Plakamın kopyalanma ihtimalinin milyonda bir olduğunun farkındayım! Biline!"