CiddiGazete- Ülkücü camianın ve Türk dünyasının manevi babası, MHP'nin kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeş de Babalar Günü dolayısıyla bugün en çok anılan isimlerden oldu.

Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş de yayımladığı sosyal medya mesajında hem babasını andı, hem de manevi mirasıyla ilgili değerlendirme yaptı.

Ahmet Kutalmış Türkeş, "Senin gücünle babalık yapıp, kendini baba sananlar var" dedi.

Başbuğ Türkeş'e ihanet ve hakaret edenlerin MHP genel merkezinde olduğunu belirten Kutalmış Türkeş, "Senin sayende hüküm sürüp, utanmadan bize meydan okuyanlar var" ifadelerini kullandı.

Babası Türkeş'in manevi varlığına seslenen Ahmet Kutalmış Türkeş, "Merak etme babaların babası; ardında, korkunç bir intikam alacaklar var" ifadesini kullandı.

Kutalmış Türkeş'in paylaşımı şöyle:

- SENİN GÜCÜNLE BABALIK YAPIP, KENDİNİ BABA SANANLAR VAR!

- SENİ YALNIZ BIRAKIP İHANET EDENLERİ VE SANA HAKARET EDENLERİ, MHP GENEL MERKEZİNDE OTURTANLAR VAR!

- SENİN SAYENDE HÜKÜM SÜRÜP, UTANMADAN BİZE MEYDAN OKUYANLAR VAR!

- MERAK ETME BABALARIN BABASI; ARDINDA, KORKUNÇ BİR İNTİKAM ALACAKLAR VAR!

Israrlı talebine, Devlet Bahçeli'yle yaptığı görüşmelere rağmen, "MHP'ye bir Türkeş yeter" denilerek üye yapılmayan Ahmet Kutalmış Türkeş, 2011 yılında AKP'den milletvekili olmuştu. Devlet Bahçeli'nin AKP ile ortaklığından önce yaşanan gelişmede Kutalmış Türkeş, babası Alparslan Türkeş'e hakaret eden dönemin AKP milletvekili Şamil Tayyar'ın önce genel kurul salonunda üzerine yürümüş, diğer vekillerin araya girmesiyle olay yatışmıştı.

Kutalmış Türkeş daha sonra lavaboda karşılaştığı Şamil Tayyar'ı tokatlayıp, AKP'nin 2015 seçimleri için açıkladığı beyannameye tepki gösterip, tekrar aday yapılma önerisini reddedip istifa etmişti.