CİDDİGAZETE

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun ülkücü amcası Ali Müdaafa'yla birlikte 12 Eylül'de Emniyette işkenceden geçen cezaevi çıkışlı bir grup ülkücünün basın açıklaması, bebek katili Apo'nun destek verdiği Cumhur İttifakı cephesinin tepkisini çekti.

Ekrem İmamoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek destek veren ülkücülerin isimleri, İstanbul Ülkü Ocakları eski il başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yayınlandı ve "intikam" alınacağı duyuruldu.

İmza verenlerden ilk saldırıya uğrayan İYİ Partili Metin Bozkurt oldu.

Bu paylaşımın ardından, daha önce MHP Avcılar ilçe başkanlığı yapan İYİ Partili Metin Bozkurt, otoparkta sekiz kişinin saldırısına uğradı ve hastaneye kaldırıldı.

Apo'nun da mektup göndererek destek verdiği Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım'a çalışan Ahmet Yiğit Yıldırım'ın sosyal medya paylaşımları sonucu dün gece yeni bir saldırı daha gerçekleşti.

İmamoğlu'na destek açıklaması yapan Zihni Pamukçu, dün gece Ümraniye'de saldırıya uğradı.

Ahmet Yiğit Yıldırım'ın yayınladığı listede yer alan 12 Eylül döneminde uzun yıllar cezaevinde yatmış olan Zihni Pamukçu, Ümraniye'de saldırıya uğradı. Yaralanan Pamukçu, hastanedeki tedavisinin ardında taburcu edildi.