CİDDİGAZETE

İYİ Parti'de yarın, dördüncü seçimli olağanüstü genel kurulunu yapacak. Bir önceki tüzük kurultayında 80 kişiden 50 kişiye düşürülen Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu için üst kurul delegeleri sandık başına gidecek. Çarşaf liste yöntemiyle yapılacak seçimlerde, milletvekilleri de adaylıklarını açıkladı. Az sayıda milletvekili ise GİK için aday olmayacağını duyurdu. GİK'e aday olmayacak isimlerden biri de genel başkan yardımcılığından bir süre önce istifa eden Ümit Özdağ oldu.

- Ümit Özdağ, GİK üyeliğine aday olmamasına rağmen kongre gelişmelerini yakından takip ediyor...

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri için oluşturulan WhatsApp grubuna son mesajı Ümit Özdağ attı. Aday olmayacağını belirten Özdağ’ın mesajı şöyle:

"Çok değerli GİK üyelerimiz; bu grubu sizleri partimizin propaganda faaliyetleri konusunda bilgilendirmek amacı ile genel başkan yardımcısı olduğum dönemde kurmuştum. Genel başkan yardımcılığından istifa ettikten sonra grubun işlevi sona ermiş olmasına rağmen, grup kapatılmadı. Yarın GİK üyeliklerimiz sona erecek. Bu WhatsApp grubu, yarın sabah kapatılacak. Yarın yeniden aday olacak değerli arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Yarın kurultayda GİK’e aday olmayacağım. Hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunarım Ümit Özdağ."