CiddiGazete- Gazeteci Sabahattin Önkibar, sosyal medya hesabından coronavirüse yakalandığını ve durumunun kritik olduğunu açıkladı. Önkibar, “Coronaya yakalandım. Durumum kritik telefonla aramayın açacak halde değilim. Hepinizden dua bekliyorum” mesajını paylaştı.

FAHRETTİN KOCA AMBULANS GÖNDERDİ

Gazeteci Çınar Coşkunserçe, Önkibar'ın rahatsızlığı ile ilgili şu bilgiyi verdi:

Gazeteci Sebahattin Önkibar ulaşamayan arkadaşlar beni arıyorlar ve durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Sık görüşmediğim için ayrıntılı olarak bilmiyorum. Ancak sahip olduğum bilgileri sizle paylaşıyorum.

Sebahattin Önkibar evinde tadilat yaptırıyormuş, eşi ve çocukları memleketinde imiş, dün rahatsızlanmış ve Gazi Hastanesi'ne gitmiş. Yapılan tetkikler sonucunda testi pozitif çıkmış.

Sonrasında da o malum Twitte atmış.

Bu tweet üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evine ambulans göndermek ve hastalığı ile ilgilenmek istemiş. Ancak adresini bulamamışlar. Gazeteci arkadaşları aramışlar, onlar da beni aradılar. Ev adres bilgilerini tam olarak bilmediğim için veremedim ama oturduğu siteyi ve komşularının isimlerini söyledim. Kontrol altına alınmış İnşallah bu hastalığı yener ve tekrar aramıza döner.