CiddiGazete- Hatay Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Başkanlığı'nda idari personel olarak görev yapan Ferdane Bilgin’in coronavirüs testi 27 Kasım'da pozitif çıktı. Evli ve 2 çocuk annesi Bilgin, dün akşam kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı personellerimizden Ferdane Bilgin, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

BİR GÜNDE 7 SAĞLIK ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

Coronavirüs nedeniyle bir günde yedi sağlık çalışanı hayatını kaybetti.

Ecz. İbrahim Nizam Çileli: Manisa’da eczacıydı. Corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Dr. Gökhan Ercan: Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Ercan 35 yaşındaydı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra çeşitli şehirlerde görev yapmıştı. Son olarak Adana’da Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Toplum Sağlığı Merkezinde filyasyon ekibinde çalışmaya başlamıştı. Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

Eczacı Teknisyeni Hayri Tuna: İstanbul’da eczane teknisyeni olarak çalışıyordu. Corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ahmet Temir: Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ürodinami Bölümü’nde sağlık teknisyeni olarak çalışıyordu. Corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Selver Kuşçu Ünal: Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ebe olarak görev yapıyordu. Corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Ferdane Bilgin: Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı idari personeli olarak çalışıyordu. Evli ve 2 çocuk annesi olan 40 yaşındaki Bilgin, Covid-19’a bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Veteriner Teknisyeni Ahmet Yiğit: Bursa Keles İlçe Tarım Müdürlüğü’nde veteriner teknisyeni olarak çalışıyordu. Corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.