CİDDİGAZETE

Spor Toto Süper Lig’i 11. haftasında oynanan Trabzonspor Bursaspor mücadelesinin 70. dakikasında Burak Yılmaz oyundan alındı. Trabzonspor tribünleri oyundan çıkan golcü isme tepki gösterdi.

Gelen bu tepkilerin ardından Trabzonspor’da oyundan çıkan Burak Yılmaz tribünlere ve teknik direktör Ünal Karaman’a el kol hareketleriyle yoğun şekilde tepki göstererek direkt olarak soyunma odasına gitti.

Öte yandan taraftarlar daha sonra “Hugo” tezahüratlarıyla Rodallega’ya destekte bulundu.

Görüntü: (beIN Sports)

ÜNAL KARAMAN'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, son 3 dakikada kaybedilen 2 puanı ve Burak Yılmaz’ın tepkisini değerlendirdi.

İşte Ünal Karaman’ın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar:

"Futbolun içerisinde bu tip sonuçlar var. 1-0’dan sonra 2-3 gol bulacak pozisyonlar bulduk. Bizim özelliklerimizdeki takımların bu pozisyonları gol yapması gerekiyor. Ön tarafta kullandığımız tecrübeli oyuncularımız var. 90 dakika boyunca aynı tempoda kalmaları tabii ki mümkün değil.

Bursaspor takımı belli dönemlerde baskı kurdu ve pozisyon buldu. 2 puanı bizim açımızdan kayıp olarak görüyorum. Üzgünüm."

BURAK YILMAZ SORUSUNA CEVAP:

"Oyuncular, sinir sistemiyle iş yapan insanlar. Oyuncuların bu tür durumlarda farklı davranışlar olabiliyor. Biz bir camiayı temsil ediyoruz ve bu bir takım oyunu. Ben dahil hepimizin sorumlulukları var. Hep ben mantığı doğru değil. Böyle bir tercihte bulunduk. Yaptığı hareket doğru değil. Konuşacağız kendisiyle ve bir karar alacağız."