CiddiGazete- Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Sarı-kırmızılılar, maça etkili başlarken, 32. dakikada yeni transfer Morutan'ın asistinde bir diğer Rumen futbolcu Cicaldau takımını öne geçirdi: 1-0

Galatasaray, 38. dakikada farkı ikiye çıkarırken yine Morutan'ın vuruşunda kaleci Ertuğrul'dan dönen topu Kerem tamamladı: 0-2

KASIMPAŞA PES ETMEDİ

45+3'te yeni transfer Jorgensen farkı bire indirirken, ilk yarı da böyle sona erdi.

İkinci yarıda beraberlik için bastıran Kasımpaşa, 66'da Taylan'ın hatasını iyi değerlendiren Umut Bozok ile 2-2'yi buldu.

Kalan sürede iki tarafın da gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

MORUTAN İLK 11'DE

Galatasaray'ın hafta içinde transfer ettiği Rumen futbolcu Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı formayla ilk maçında 11'de başladı.

Rander maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan ve oynadığı oyunla takdir kazanan genç futbolcu Barış Alper Yılmaz da Kasımpaşa karşısında Süper Lig'de ilk kez 11'de yer aldı.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız futbolcusu Radamel Falcao yine kadroda yer almadı.

Falcao, son olarak Giresunspor mücadelesinde 11 dakika süre almıştı. Falcao'nun dışında Fatih Öztürk ile DeAndre Yedlin de müsabakanın kadrosunda şans bulamadı.

11 MAÇ SONRA BERABERLİK

İki takım arasında oynanan son 11 müsabakada beraberlik çıkmamıştı. Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan 12. maçta takımlar birer puan aldı.