CiddiGazete- Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Skorer'in konuğu oldu, Instagram'da sorulara cevap verdi. Yılmaz Vural, liglerin belirsizliği ile ilgili, "Bize gelen duyumlara göre inşallah her şey akışında giderse ligler Haziran'ın başında oynanacak gibi. FIFA da açıklama yaptı. Sözleşmeler ligler bitene kadar devam ediyor" dedi.

İŞTE VURAL'IN AÇIKLAMALARI:

"Akhisar'da fazla vaka görülmedi. Burada kulübün geleceği ile ilgili sohbet yapıyoruz. Boş durmuyoruz. Corona virüs nedeniyle lige verilen arada fiziksel kalite kaybolmamalı. Kuvvet dediğiniz olayda düşüş başlıyor."

"Bize gelen duyumlara göre inşallah her şey akışında giderse ligler Haziran'ın başında oynanacak gibi. FIFA da açıklama yaptı. Sözleşmeler ligler bitene kadar devam ediyor. Günler verildi. Almanya'da gruplar halinde çalışmalar başlamış. Tüm takımlar bir anda başladı. Sosyal mesafe korunarak pas çalışması, şut çalışması yapılıyor."

ABDULLAH AVCI ARADI

"Sağlık Bakanı açıkladı. Her gün 70 kişi vefat ediyor. Daha bir düşüş yok. İleriye dönük tedbirler alınıyor. Bir soru işareti var. İnşallah en kısa zamanda bu belirsizlik sonuçlanır. Çok şükür, halkımızın çoğu evde oturuyor. Maalesef Türkiye'nin yönetilme kültürü çok iyi değil. Çıkmayın kardeşim. Sizin dışarı çıkmanız herkese zarar veriyor. Yasak dedilerse yasak, bunun üstüne gitme kardeşim. İnan benim canım sıkıldı. Abdullah Avcı telefonla aradı, 'Evde yapılacak çok şey varmış' dedi. İnsan kendini yenileme fırsatı buluyor. "

ALINAN SONUÇLARIN HEPSİ TESADÜF

"Futbol çok sosyal bir olay. Biz Türkler çok aceleciyiz. Hemen sonuç alalım istiyoruz. Alt yapı Avrupa'da 4 yaşında başlıyor. Türkiye maalesef hiçbir zaman bu yarışın önünde olamayacak. Antrenman bilimi bir gerçek. Bu Türkiye'de yok. Alınan sonuçların hepsi tesadüftür. Bunu acı bir şekilde kabullenmemiz lazım. Ülke önce kendi insanına öncelik tanınmalı. Kriter yok. Bunları düzeltmek elimizde."