CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli'nin "Adına Zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası" şeklindeki sözlerine cevap verdi.

Basın mensuplarıyla buluştuğu kahvaltıda açıklama yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Bu seviyesiz açıklamaya vereceğimiz Zafer Partisi olarak tek cevap var; Sinan Ateş'in bir komplo ile uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayınlamayan, ailesine başınız sağ olsun demeyen, arkadaşlarına başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiçbir cevap yoktur.

Türkeş'in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı ile mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar.

Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AKP gibi Türkiye'yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Söz istihbarat servislerinden açılmışken rahmetli Türkeş'in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı ile mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de."

Özdağ, açıklamasının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

Sayın Bahçeli, sen önce Olcay'ı, Ulvi'yi ve Semih'i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı'nda "portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturması"nı yürüten savcıya bile giderim...