CiddiGazete- ABB iştiraki Portaş'ın yönetim kurulu başkanlığına yeni isim atandı.

Ankaralı siyasetçilerin usülsüzlük iddialarına sosyal medya üzerinden cevap verirken konunun savcılık tarafından inceleme ve araştırma aşamasında olduğunu belirten İyi Partili Mesut Özarslan, Portaş'ın yönetim kurulu başkanlığından istifa etti.

İyi Parti'nin bağımsız aday çıkarma kararı üzerine seçilme şansı olmayan Özarslan, ibreyi CHP'ye çevirdi. Öte yandan Mesut Özarslan'ı destekleyen yakın arkadaşları, Etimesgut'ta MHP'li Enver Demirel'e rakip gösterilmesi için sosyal medyada "kefalet" kampanyası başlattı.

Ambalajlarında "ülkücü" yazan tartışmalı isimler, "ülkücüdür" paylaşımları yaparak Özarslan'a kefil oldu!

PARODİ HESAPTAN FIKRA GİBİ PAYLAŞIM

"BaşkentGaz" isimli parodi hesaptan da Mesut Özarslan etiketlenerek fıkra gibi bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda şöyle denildi: Değerli Abonemiz Dr. Mesut Özarslan hiç merak etmeyin arkasından 40 tane it havlamayan kurt olmaz. Sizin ülkücülüğünüzün zekatını bile veremezler vesselam."

gaz

AYŞE SUCU KOLTUĞUNU KORUDU

Portaş'ın yönetim kurulu başkanlığına daha önce yönetim kurulu üyesi olan İsa Eseroğlu atanırken, konut ve asfalt işleri yapan şirketin 9 kişilik yönetiminde yer alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ilahiyatçı Ayşe Sucu koltuğunu korudu. Portaş'ın yönetimindeki boşluk, ABB Kent Estetiği Daire Başkanı Yetiş Ali Aslan'la dolduruldu. İşte Portaş'ın Yönetim Kurulu:

Mesut Özarslan yargılanacak Mesut Özarslan yargılanacak

portaş