CiddiGazete- Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen dört itfaiye erinden biri şehit oldu, ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Keçiören İlçesi Osmangazi Mahallesi eksi ikinci katındaki bir dairede sabah saatlerinde yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında dumandan etkilenen dört itfaiye eri hastaneye sevk edildi. İtfaiye erlerinden biri müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ABB'DEN AÇIKLAMA

Yangın çıkan katta mahsur kalan olup olmadığını kontrol eden itfaiye erlerinden 4'ünün yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı belirtilen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması şöyle:

- Keçiören İlçesi Osmangazi Mahallesi Bölük Caddesi’nde bir apartmanın -2. katında çıkan yangın üzerine Keçiören İstasyonu saat 07.40'ta olay yerine sevk edilmiştir.

- Saat 07.46'da olay yerine ulaşan ekibimizin takviye talebi üzerine Bağlum İstasyonu ekibi 07.58'de, Şentepe İstasyonundan ise çok maksatlı araç 08.03'te olay yerine yönlendirilmiştir.

- Alınan ilk bilgiye göre dört itfaiye personelimiz, -2. katta mahsur kalma vakası olup olmadığını kontrol ederken yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştır.

- Bir mesai arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Tedavi görmekte olan üç mesai arkadaşımızdan ikisinin sağlık durumu ağır, birinin ise sağlık durumu iyidir.

Zafer Partisi'nde istifa bilmecesi Zafer Partisi'nde istifa bilmecesi

- Görevi başında şehit olan kahraman itfaiye erimiz, mesai arkadaşımız Fahrican Yavaş'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve tüm itfaiye teşkilatlarına başsağlığı diliyoruz.

- Tedavileri sürmekte olan mesai arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kurumumuz süreci yakından takip etmektedir.