CiddiGazete- Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi parti genel başkanlarını arayıp bayramlaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temasları İletişim Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Duyuruda ilginç bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan'ın sadece Dem Parti genel başkanı ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı aramadığı ortaya çıktı.

Seçimden sonra ilk buluşma Seçimden sonra ilk buluşma

Yerel seçimde AKP'ye destek vermeyen Fatih Erbakan, özellikle İsrail ile yapılan ticaret yüzünden hükümeti eleştiriyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle görüşerek karşılıklı olarak bayram tebriklerini iletti.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın bayram için telefon açmadığı siyasi parti genel başkanlarından biri de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ oldu.