CiddiGazete- İyi Parti OHAL süresinin 1 ay olarak değiştirilmesi konusunda önerge verdi, önergenin görüşmesinin ardından Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "önergeyi kabul edenler" diye oylandığında AKP ve MHP sıralarından da ellerin kalktığı görüldü.

SADECE MUHALEFET EL KALDIRDI

Mustafa Şentop, "Henüz oylama bitmedi" diyerek tekrar genel kurula "Kabul edenler" diye sorunca bu kez sadece muhalefet milletvekilleri el kaldırdı.

Depremden etkilenen 10 ilde OHAL ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı iktidar milletvekillerinin oylarıyla Meclis’te kabul edildi.

"ÖPTÜĞÜM ELİNE TÜKÜREYİM" DEMİŞTİ!

Oylamanın ardından Devlet Bahçeli, AKP milletvekilleriyle birlikte yanına gittiği Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı elini sıkarak kutladı! Ardından şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Daha önce genel kurulda Devlet Bahçeli'nin elini öpen, MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan bir grubun Meral Akşener'in evinin önünde gösteri yapmasının ardından da, "Biz can düşmanlarımızın bile hanesinin önüne adam göndermedik. Üzerimizde hakkın var diye aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim. Sen kardeş kavgası çıkarmaya uğraşa dur. Allah şahit olsun ki, ben senin ipliğini pazara çıkaracağım!" diyen İyi Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'ye kolonya ikram etti.