CiddiGazete- Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve AKP Elazığ Milletvekili olan oğlu Tolga Ağar, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in izlenme rekorları kıran videolarının ana karakterleri arasında yer alıyor!

Tolga Ağar, Sedat Peker’in 23 Mayıs Pazar günü yayınladığı son videonun ardından Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı etiketlediği bir tweet ile #ErdoğanlaBirlikteyiz etiketiyle bir başka tweet paylaştı.

ASKER ARKADAŞINI KIZDIRDI

Ancak Tolga Ağar’ın “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan...” tweeti asker arkadaşını kızdırdı.

Tolga Ağar ile asker arkadaşı olduğunu söyleyen Saadet Partili Avukat Ali Aktaş, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Çankırı'da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara'ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar.

ABD'nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay'ın Kuzey Irak'a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara'ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader.”

Ali Aktaş (@aliaktas7)

Kaynak: Birgün