Buse Naz Avrupa şampiyonu Buse Naz Avrupa şampiyonu

CiddiGazete- Süper Lig'de perdeyi Kayserispor beraberliği ile açan Galatasaray, sonrasında çıktığı 7 maçı da kazandı.

Hem Avrupa'da hem de ligde firesiz giden Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde ikinci sırada yer alan Galatasaray, zirve yarışından kopmadı.

YENİ HEDEF 4'TE 4

Tüm maçlarını kazanarak yoluna devam etmek isteyen sarı kırmızılı ekip, diğer milli araya kadar ligde 4 sınava çıkacak. Beşiktaş, Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor'la karşılaşacak Galatasaray'da hedef dörtte dört. Bu periyottaki ilk sınav cumartesi günü Rams Park'ta Beşiktaş'a karşı verilecek.

4 STOPER DE MİLLİ TAKIMLARDA

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray tüm çalışmalarını stopersiz sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekibin mevcut kadrosundaki stoperlerden Abdülkerim Bardakcı ile Kaan Ayhan, Türk Milli Takımı'na, Victor Nelsson Danimarka Milli Takımı'na, Davinson Sanchez ise Kolombiya Milli Takımı'na gitti.

SANCHEZ'İN MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ

Takımını zorlu maçlara hazırlayan teknik direktör Okan Buruk, çift kale maçlarda eksikliği gidermek için altyapıdan takviye yapmak zorunda kaldı. Özellikle Sanchez'in çarşamba gecesi Ekvador deplasmanına çıkacak olması, milli ara sonrasındaki cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi Buruk'u zor durumda bıraktı.