CiddiGazete- İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan Buse Melisa K.'nın (15), emekli astsubay babasının beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken genç kızın daha önce sosyal medyadan paylaştığı, babasının kendisini intihara teşvik ettiğini iddia eden mesajlar dikkat çekti.

AĞIR YARALI HALDE BULUNDU

Hürriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'nde gece 02.00 sıralarında, Buse Melisa K.'nın, emekli astsubay babası Özay K.'nın beylik tabancasıyla yaşamına son verdiği iddia edildi. Silah sesine uyananların ağır yaralı halde bulduğu Buse Melisa K., ambulansla kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Buse Melisa K.'nın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BABASIYLA TARTIŞTI İDDİASI

Buse Melisa K.'nın ölmeden önce babası Özay K. ile tartıştığı iddia edildi. Baba Özay K.'nın, olaydan sonra emniyete götürülerek ifadesinin alındığı öğrenildi. Polisin soruşturması sürerken, genç kızın ölümü sosyal medyada gündem oldu.

‘KENDİNİ ÖLDÜR’ DEDİ

Sosyal medyadan paylaştığı bir mesajda Buse Melisa K. şu ifadeleri kullandı: "Babamın beni öldüremeyeceğini biliyorum. Bunu yapamaz. Bana o kadar çok 'kendini öldür', 'başıma gelen en kötü şeysin' veya 'al silahı sık kafana bir gün ağlar sonra hayatıma devam ederim' dedi ki artık bunu yapmalıymışım gibi hissediyorum. Çok düşünmemeliyim, korkuyorum."

Buse Melisa K.'nın mesajlarından bazıları şu şekilde:

KAYNAK: Cumhuriyet