CiddiGazete- Transfer tahtası kapalı olan Kayserispor, başarısız sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gitti.

Sarı kırmızılı yönetim, bugün yaptığı törende teknik direktör Recep Uçar'ı kol saati hediye ederek uğurlarken, teknik direktörlük tecrübesi olmayan Burak Yılmaz ile anlaştı. Bugün Kayseri'ye gelen Burak Yılmaz'ı yönetime yakın taraftar grubu karşıladı. Burak Yılmaz, havalimanında yaptığı açıklamada, "Öncelikle Kayserispor camiasına teşekkür ediyorum. Beni buraya layık gördüler, bana güvendiler. İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserispor'u iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Fransa'da şampiyon PSG Fransa'da şampiyon PSG

BEŞİKTAŞ'TA DİKİŞ TUTMADI

Teknik direktörlük lisansı olmayan Burak Yılmaz, 1 Temmuz 2023'te Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da futbol kariyerine nokta koydu ve Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmaya başladı. Güneş'in Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından siyah beyazlı takım Burak Yılmaz'a teslim edildi. Yılmaz, "teknik sorumlu" olarak görev yaptığı Beşiktaş'la altı maça çıktı ve 2 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşadı. Futbolcularla tartışan Burak Yılmaz, taraftar baskısıyla Beşiktaş'tan gönderildi.