CiddiGazete- Belediye başkan adayı olmak için Cuma günü Portaş'taki görevinden istifa ettiği söylenen Mesut Özarslan, İyi Parti'de Ankara kurucu il başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Yönetimiyle ilgili tartışmalı bir süreç geçiren Mesut Özarslan, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ilahiyatçı Ayşe Sucu'yu da Meral Akşener'in talebiyle inşaat ve asfalt üretimi yapan Portaş'ın yönetim kuruluna yazmıştı.

İyi Parti ile CHP'nin ittifak yapacağını düşünerek bir süre sessiz kalan Özarslan, GİK'ten çıkan sonuç karşısında açığa düştü.

Ankara'da teleferik süresiz kapatıldı Ankara'da teleferik süresiz kapatıldı

Adnan Beker, Koray Aydın, Yüksel Arslan ekibinden olan Mesut Özarslan, İyi Parti üyesi olmasına rağmen Etimesgut için CHP'den belediye başkan adaylığı için kulis çalışmalarına başladı.

Etimesgut Belediye Başkanı MHP'li Enver Demirel'e karşısı şans verilmeyen Özarslan'ın İyi Parti'den istifa edip CHP'den aday adayı olmak için İyi Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'dan talimat beklediği iddia edildi.

DÜN MANSUR YAVAŞ, BUGÜN MERAL AKŞENER

Mesut Özarslan'ın şaşkınlığı sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı. Dün Mansur Yavaş'ın sosyal medya paylaşımını RT yapan Özarslan, CHP'den aday gösterilmeme ihtimalini değerlendirerek bugün Meral Akşener'in tweetini paylaştı.

mesut666