CiddiGazete- Konferans Ligi G Grubu ikinci maçında Romanya'da CFR Cluj'a konuk olan Sivasspor, penaltıdan attığı golle 1-0 gelip geldi ve gruptaki ilk galibiyetini elde etti.

Gruptaki ilk maçında Slavia Prag ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, ligde de oynadığı 6 maçta galibiyetle tanışamamıştı. Sezon başından beri oynadığı 10 maçta galibiyet yüzü göremeyen Sivasspor, kötü gidişe dur dedi.

Max Gradel’in 28. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçen Sivasspor, kaleci Ali Şaşal’ın kritik kurtarışlara imza attığı maçı 1-0 kazanmayı başardı.

Bu galibiyetle puanını 4 yapan Sivasspor, Ballkani'yi 3-2 yenen Slavia Prag'ın averajla gerisinde kalarak ikinci sıradaki yerini korudu.

SİVASSPOR MAÇA RAKİP TAKIMIN FORMASIYLA ÇIKTI

Sivasspor, Romanya'ya giderken formaların olduğu malzeme sandığını havalimanında kaybetti. Kırmızı- beyazlı ekip, sandığı bulamayınca Cluj kulübünden yardım istedi.

Temsilcimiz sahaya Rumen ekibinin beyaz formasıyla çıkarken, formalara Sivasspor'un logosu basıldı.

SİVASSPOR’DAN AÇIKLAMA

"CFR Cluj ile oynayacağımız maç için Romanya'ya gelen Demir Grup Sivasspor'umuzda, maçta giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur.

Tüm aramalara rağmen forma sandığı bulunamayınca takımımız alternatif forma ile sahaya çıkacaktır."