CiddiGazete- Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde CHP'nin yeni bir atak içerisinde olduğunu belirterek, bir dönem kamuoyu araştırma şirketi ANAR’ın genel müdürlüğünü yapan siyaset danışmanı İbrahim Uslu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığına getirildiğini ve genel merkezde yer tahsis edildiğini duyurdu.

İbrahim Uslu iddialara sosyal medya üzerinden cevap vererek Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmadığını ifade etti.

Uslu, " CHP Genel Merkezi’nin ilgili birimlerine seçmen profilleri ve oy verme davranışı ile ilgili veri analizi/siyasal iletişim çözümleri konusunda süresi belirli bir sözleşme ile kurumsal hizmet sunacağım" dedi.

İbrahim Uslu'nun açıklaması şöyle oldu:

Bugün @Yalcinbayer in köşe yazısında yer alan ve tüm medyaya yayılan hakkımdaki haber ve yorumlarla ilgili açıklamamı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

1. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı değilim.

2. CHP Genel Merkezi’nde ofisim veya makam odam yok.

3. CHP üyesi olmadığım gibi, herhangi bir idari/siyasi pozisyona da atanmadım.

4. Hiçbir zaman Sn. R. Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığını yapmadım. AK Parti’nin kurumsal hizmet aldığı çok sayıda firmadan biri olarak hizmet sundum.

5. CHP Genel Merkezi’nin ilgili birimlerine seçmen profilleri ve oy verme davranışı ile ilgili veri analizi/siyasal iletişim çözümleri konusunda süresi belirli bir sözleşme ile kurumsal hizmet sunacağım.

Takipçilerime ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.