CiddiGazete- İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin devam eden il ve ilçe kongreleriyle ilgili il başkanlarına talimat gönderdi. Salgın hastalık riskine rağmen kongrelerin devam edeceğini belirten Aydın, “Faaliyet ve mali raporların okunmasından sonra siyasi içerikli konuşmalar yapılmadan seçimlere geçilecek” dedi.

Koray Aydın'ın 81 il başkanına gönderdiği talimat şöyle:

"İYİ Parti ilçe ve il kongrelerimiz belirlenen takvime uygun olarak devam edecek ancak faaliyet ve mali raporların okunmasından sonra siyasi içerikli konuşmalar yapılmadan seçimlere geçilecek; kongrenin ilçe seçim kurulu görevlilerince yürütülerek usulüne uygun şekilde süratle tamamlanması yoluna gidilecektir.

Koronavirüs salgınının ülkemizde genel hayatı etkileyecek bir düzeye erişmesi durumunda, kongrelerimizin genel olarak ertelenmesi söz konusu olursa, bu durum genel merkezimizin alacağı kararla tüm teşkilatlarımıza ivedi olarak duyurulacaktır.

Bu talimatın ilinizdeki tüm teşkilatlara ve parti görevlilerine duyurulması ve gereğinin yapılması hususunda; bilgilerinizi önemle rica eder; hayırlı, huzurlu ve sağlıklı kongreler temennisiyle, çalışmalarınızda başarılar dilerim."