CiddiGazete- Saadet Partisi tarafından organize edilen "Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı" Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Organizasyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı Medeni Yılmaz, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, HDP TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, dün akşam haber merkezlerine gönderilen bilgi notunda anma gününe katılacağı ifade edildi ve canlı yayın için frekans parametreleri verildi.

AKŞENER'İN KOLTUĞUNA DİKBAYIR OTURDU

Meral Akşener, anma gününe katılmaktan son anda vazgeçti. Akşener'in katılmama nedeniyle ilgili resmi bilgi verilmedi. İyi Parti Basın Ofisinden 11.54'te yapılan açıklamada, anma gününde İyi Parti'yi Mali İşler Başkanı Sayın Ümit Dikbayır ve Gençlik Politikaları Başkanı Sayın Berna Sukas'ın temsil edeceği belirtildi. Genel başkanlar için ayrılan ön sıradaki koltuklarda Akşener'in yerine Ümit Dikbayır oturdu.

ALİ BABACAN CENAZEYE GİTTİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin'in vefat eden babası İsmet Ergin'in Hatay'daki cenaze törenine giden Ali Babacan da anma gününe katılmadı.

Öte yandan etkinliğe AKP ve MHP'den katılım olmadı. AKP, geçen yılki etkinlikte temsil edilmişti...