CiddiGazete- AKP Ankara Gençlik Kolları üyesi bir grup, Bahçelievler 7. Cadde'de toplanarak Starbucks şubesine yürüdü.

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, burada yaptığı açıklamada, ülke genelindeki Starbucks şubelerinde Türk ve Filistin bayraklı atkılarla 30 dakika "yer kapatma eylemi" yapacaklarını söyledi.

Türkiye genelindeki Starbucks şubelerinde gerçekleştirdikleri "oturma" eylemiyle tüm dünyaya Filistin halkına yönelik acımasız saldırıları ve soykırımı duyurmayı amaçladıklarını dile getiren İnan, şöyle dedi:

"Bu vahşete ve bu katliamlara Starbucks markasının İsrail'e verdiği desteği göz önünde bulundurduğumuzda AKP Gençlik Kolları mensubu 30 bini aşkın gençle bu sembolik protestomuzu duyuruyoruz. Savaş suçlusu İsrail'e destek veren kurum ve kuruluşlara bu tepkinin bir ders olmasını umuyoruz."

MASADA ICED LATTE VAR

AKP Gençlik Kolları'nın Starbucks'ta yaptığı "oturma" eyleminden paylaşılan bir fotoğrafta, katılımcılardan birinin masasında "Iced Latte" olması dikkati çekti.

Hedep AKP ve CHP'ye kapı açtı Hedep AKP ve CHP'ye kapı açtı

AKP'DEN "LATTE" AÇIKLAMASI

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Iced Latte içen gençle ilgili açıklama yaptı. İnan, "Bu arkadaşımız biz mağazaya girdiğimizde orada oturuyordu. Atkı talep etti biz de verdik" dedi.