CiddiGazete- Ramazan Bayramı'nda gittiği Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'ya hem parti içinden hem de muhalefetten çok sayıda tepki geldi. Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepki gösterenleri suçladı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i Pensilvanya'da ziyaret eden AKP takımından olan Şebnem Bursalı ıstakoz açıklamasında şöyle dedi: "Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur.

30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim."

İstifalarda Koray Aydın etkisi İstifalarda Koray Aydın etkisi

"YEĞEN" DEDİ EVLİ ERKEK ARKADAŞI ÇIKTI

Şebnem Bursalı, Monaco yat limanında yediği yemekte yeğenleri ve ailesi olduğunu ifade etti.

Bursalı'nın "ailemleyim" dediği yemekte, arkadaşı Likit Kimya şirketinin sahibi Ahmet Aksoy da yer aldı. Bursalı ile Aksoy'un uzun zamandır arkadaş oldukları ve sürekli birlikte vakit geçirdikleri öğrenildi. Öte yandan iki çocuk babası Aksoy'un boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.

(Odatv)