CiddiGazete- Atatürk'e ve Türk milletine ait değerlere hakaretiyle meşhur Akit Gazetesi'nin sahibi Mustafa Karahasanoğlu, dün hayatını kaybetti.

Siyasi "İslamcılar", Karahasanoğlu'nun ailesi ve Akit camiasına başsağlığı dilemek için sıraya girdi. Ülkücüler için mesaj paylaşmayan ve cenaze törenlerine katılmayan Devlet Bahçeli, Mustafa Karahasanoğlu'nu boş geçmedi.

Kişisel Twitter hesabında başsağlığı mesajı paylaşan Bahçeli şöyle dedi: Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatından duyduğum üzüntüyü bilhassa paylaşıyor, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Ayrıca muhterem ailesine, sevenlerine Akit Medya Grubu'na, sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun" dedi.

bahelelil

TÜRK MİLLETİNE EN AĞIR HAKARETLERİ AKİT YAPTI

Türk askerine "eşek" diyen Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, yaklaşık üç yıl önce Ankara'dan İstanbul'a gönderilen MHP'li dört kişi tarafından darp edilmişti.

Milli yas günlerinde ve milli bayramlarda Türk milletinin değerlerine ağır hakaretleriyle bilinen Akit, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e de dil uzatmaktan geri kalmamış, 10 Kasım için "Zulüm 1938'de bitti" diye manşet atmıştı.