CiddiGazete- CHP'de sadece Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal terör örgütü PKK yandaşı Dem Parti ile ilgili irade ortaya koydu.

Oy toplama telaşındaki CHP'nin diğer adayları ise Cumhur İttifakı paydaşları gibi Dem Parti'ye karşı net bir duruş sergileyemedi.

BURCU KÖKSAL AÇIK AÇIK SÖYLEDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları Dem Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadesini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL "SÜRÇÜ LİSAN" DEDİ

Burcu Köksal'ın sözlerini Uşak'ta düzenlediği mitingde "düzelten" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçü lisan oldu. 'Başkanım siz düzeltir misiniz' dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır'' diye konuştu.

KÖKSAL'DAN REST: DİLİM SÜRÇMEDİ

Sofuoğlu herkes için pişmanlık Sofuoğlu herkes için pişmanlık

TV100 canlı yayınında Burcu Köksal ile konuşmasını anlatan Barış Yarkadaş, "Ben bugün Burcu Köksal'ı aradım. 'Sadece sana açıklama yapacağım' dedi. Burcu Köksal 'Ben belediye başkanı seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'ni Dem Partililerle yönetmeyeceğim. Ben bir dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim söz üzerine konuştum. Ben ilk günden beri bu sözü verdim. Bu sözümün de arkasındayım' dedi..." ifadelerini kullandı.