CiddiGazete- Şevket Bülend Yahnici'nin "Bahçeli'nin senaryosu mu ki?" başlıklı yazısı şöyle:

Bizim cenahta her daim bir iyimserlik ve kötüyü, yanlışı, çirkini kabullenememe senaryosu hakimdir.

"İlla ki, bir bildiği vardır..." , "mutlaka bir hesabı vardır...", "dur bakalım altından ne çıkacak..." cinsinden söz ve kabullerle oyalanır gideriz. Ortada göz göre göre yanlış da olsa, dün söylenenlerle bugün söylenmekte olanlar yüzde yüz ters olsa da, dünün "kara" denilenine bugün "ak" denildiyse ve bütün bunlar apaçık herkesin gözü önünde yaşanmış olsa da bizim "cemaat" yine de "bir bildiği vardır" demeye çok alışıktır.

Şimdi de Sayın Bahçeli'ye atfedilen böylesi "iyi senaryolar" yok değil... Rivayet muhtelif...

MHP'ye "Soylu mu genel başkan olacak" şeklindeki rivayet ve dedikodular bir yana, şimdilerde ters bir rivayet ve dedikodu ile iştahı kabaranlar var.

Efendim, sorun bakalım Bahçeli Erdoğan'ın adaylığını niçin bu kadar yürekten destekliyor...

Dünlerde "tekeden süt sağılmaz", "suda ateş yanmaz", "bal tuz tutmaz", "iki yanlıştan bir doğru çıkmaz", Erdoğan'dan da cumhurbaşkanı olmaz" dediği kişiden Zati Sungur misali cumhurbaşkanı olduran Bahçeli, şimdi de oldurduğunun varlık davası uğruna ve 3. dönem seçtirme gayesiyle sahalara iniyor.

Gelelim günün dedikodusu ve rivayetine...

Bahçeli bir dönem daha Erdoğan'ı seçtirecek...

Sonra da AKP genel başkanlığı koltuğuna kendisi oturacak...

Gayreti, çabası, telaşı bu yüzden.

Böylece "küçük" denilen ve küçülmeye devam ettiği gözlemlenen bir partinin yerine ülkenin büyücenek bir partisinin başına geçmiş olacakmış...

Ben diyenin yalancısıyım.

Okuyunca bizzat bana biraz gayriciddi bir yazı gibi geldi ama kafa yapısının bu derece evrilebilmiş olduğu kişilerin aramızda gezdiğini unutmayalım!