CiddiGazete- İyi Partili Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın'ın, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile Özaltın İnşaat'ın Çankaya Nene Hatun Caddesi'nde bulunan ofisinde görüştüğü iddiaları ortalığı karıştırdı.

İddia ile ilgili açıklama yapan Koray Aydın, yargı süreci başlatacağını söyledi. Aydın'ın açıklaması şöyle:

- "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki alçakça iftiraların tam da İYİ Parti'nin dayatmalara boyun eğmediği, cesurca bir dik duruş sergilediği ve kendi yolunu çizdiği bir zamanda gündeme getirilmesini, büyük Türk milletinin şaşmaz vicdanına ve takdirlerine sunuyorum.

- "Beşli Çete" kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir.

- Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır.

- Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İYİ Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır.

- Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır.

AYTUN ÇIRAY KAFA KARIŞTIRDI

İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, iddiayla ilgili paylaşımla kafa karıştırdı. Çıray, Halk TV'deki programa verdiği cevapta "Herkes herkesle görüşebilir" ifadesini kullandı. Çıray'ın paylaşımı şöyle: Bu tür ithamlar karşılık bulur. Herkes yıpranır. Her partiden herkes biriyle görüşmüş olabilir. Eğer İyi Parti dışarı itilmeseydi bunu yine de ifade edecek miydi? Bir de bu görüşme olduysa nasıl bir çıkar ilişkisi olmuş? Olmuşsa hemen açıklamalı. Havada kalmasın.